shopify analytics ecommerce
tracking

Programare online

Despre noi

Kids Dental Studio @ Piano Cabinet este cabinetul in care copilul dumneavoastra va gasi caldura, distractie si profesionalism nevoi intalnite in stomatologia pediatrica. Lucrul cu micutii pacienti cere o alta abordare fata de lucrul cu adultii.

De ce Kids Dental Studio?

Este un termen nou (inovator in spatiul romanesc) fata de cele uzuale folosite in Romania, pentru cei mici, pare ceva dragut, care sa nu alimenteze teama sau reticienta.

Este un  Studio (cabinet) si nu clinica, deoarece este un spatiu in care atentia tuturor este concentrata asupra copilului dumneavoastra, are doua unit-uri dentare, unul special, pentru pedodontie (ramura a stomatologiei care se ocupa cu tratarea problemelor dentare la copii si adolescenti) si unul pentru ortodontie (ramura a stomatologiei care se ocupa cu indreptarea dintisorilor cu ajutorul aparatelor dentare).

Acesta este conceptul nostru, deoarece ne dorim sa facem totul pentru pacientii nostri, asa incat vizita la dentist/stomatolog sa fie o experienta placuta, iar copilul sa revina cu placere si incredere in cabinet.  

Scaunul in forma de dinozaur ii amuza pe cei mici care sunt nerabdatori sa se urce pe el si sa priveasca la televizor (sa vizioneze filmele de desene animate preferate) in timpul desfasurarii tratamentelor.

Camera de joaca pentru copii este sigura si prietenoasa, cu jucarii pentru cei mici si mari. Este un spatiu special gandit si amenajat pentru copilul dumneavoastra, care sa faca placuta sederea si acomodarea cu spatiul/trecerea catre cabinetul stomatologic propriu-zis.